HTML

Szabadidős Fallabda Blog

A szabadidős fallabdasport szervezését vállaltuk magunkra...

Friss topikok

2010.10.04. 13:19 griffsquash

Eredmény: Karakal-Griff Amatőr Squash Körverseny - 1. Forduló

Eredmény

Karakal-Griff Amatőr Squash Körverseny 2011

1. Forduló

A Squash világában csak úgy pezseg az élet! Bizonyítja ezt a tény, hogy a Griff Squash & Fitness Club és partnerei jóvoltából október 3-án került megrendezésre a 2010-2011-es év legmeghatározóbb amatőr squash eseményének, a Karakal-Griff Amatőr Squash Körverseny 2011 első fordulója.

A hatalmas érdeklődésnek megfelelő számú jelentkező, azaz 45 fő nevezett, majd ebből betegség miatt 42 indult a versenyen, nekik ezúton is jobbulást kívánunk. A 42 fő viszont még így is elismerésre méltó szám, tekintve, hogy csak azok jelentkezhettek, akik az elmúlt 5 évben nem szerepeltek a ranglista 120. helyénél jobb helyen.

A verseny első fordulója október 3-án, azaz vasárnap került megrendezésre. Ha nem tudjuk, hogy amatőr verseny szemtanúi vagyunk, biztosan azt hisszük, hogy profi játékosokat látunk. Magas színvonalú mérkőzéseket és remek hangulatot tartogatott az első forduló. A döntőben Spilkó Róbert és Dorka András már-már a profikat idéző izgalmas labdameneteket játszottak, amiből a fiatalabb játékos, Spilkó Róbert került ki győztesen. Ezúton is gratulálunk neki nagyszerű játékához, különösen azért, mivel ő volt a mezőny legfiatalabb játékosa.

Íme az első 8 helyezett:

1. hely: Spilkó Róbert (egyetlen 18 év alatti)

2. hely: Dorka András

3. hely: Szász Miklós

4. hely: Őrfi Péter

5. hely: Kassay Csaba

6. hely: Nemes Gergely

7. hely: Újvári Miklós

8. hely: Mihályi Tibor

Vigaszág:

1. hely: Talabér Attila

2. hely: Eberhardt Zsolt

Versenybíró:

Hackel Kristóf

 

Rendező:

Szilágyi Gábor

Griff Squash & Fitness Club

 

A nyertesek (az első 3 helyezett) értékes ajándékokkal távozhattak 200.000Ft összértékben a Karakal, az Activlab,a Griff és a Harmónia Wellness jóvoltából.

Természetesen itt még nem ért véget a nap, ugyanis hátra maradt a sorsolás, aminek nyertese, Schmidt Zoltán egy edzés órát nyert az új angol sztáredzővel, Sean Flynn-el.

A következő, azaz a 2. forduló dátuma:

2010. november 28 (Top 16 profi squash verseny mellett, együtt, 2 napos)

Az első kör játékosainak köszönjük a részvételt, és további sikeres, sérülésmentes edzéseket kíván a Griff Squash & Fitness Club!

griffsquash.hu

Képek:

www.facebook.com/album.php

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://amatorsquash.blog.hu/api/trackback/id/tr122343826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása