HTML

Szabadidős Fallabda Blog

A szabadidős fallabdasport szervezését vállaltuk magunkra...

Friss topikok

2010.11.24. 10:11 griffsquash

Amatőr Squash OB - 3. selejtező: Godlen Ball Club, Győr

Amatőr Squash OB - 3. selejtező:

Golden Ball Club, Győr

 

A győri selejtezőre összesen 23 játékos nevezett. Ez főleg Milkovics László helyi ténykedésének volt köszönhető. Ez nem kis fegyvertény, főleg annak ismeretében, hogy a szervezésbe mindössze alig több, mint egy hete kapcsolódott be! Ez mutatja egyrészről Laci talpraesettségét és odaadását a squash iránt, másrészt azt is jól megmutatja, hogy a szabadidős squashban igen nagy tartalékok vannak még itthon.

Sajnos a lányok között nem volt elegendő induló - ez persze nézőpont kérdése, de azért a 4 lány valóban nem túl sok. Mindenesetre akik eljöttek, nagyon jól érezték magukat, játszottak egy jót, és a napjuk is megmaradt. Nagyjából ebédre otthon is voltak. Ez alól kivétel Hanekám Alexandra - Milkovics Laci felesége -, aki miután megnyerte a női kategóriát, a férfiak között is megmérettetett - természetesen tét nélkül.

Végre elkészültek a rendezvény pólói, így mindenki megelégedésére - részben - kiosztásra is kerültek. Ez természetesen örömteli esemény volt az indulóknak, hisz ami jár, az jár. Itt kell most megjegyeznünk, hogy az első két selejtezőben aki nem kapta meg pólóját a nevezéskor, mostantól várhatja, hogy bármikor megérkezhet. Erről velük e-mailben egyeztetünk, illetve a klubokon keresztül is tájékoztatva lesznek.

Kis csapatunk ezúttal ismét új összeállításban jelent meg a helyszínen. Az oszlopos tagok - és szervezők - persze most is itt voltak. Szilágyi Gábor, az ötletgazda, és a Griff Squash vezetője, Czeglédi Tamás a Mozgás Hálózatának (www.mozgas.info)tulajdonosa, és társszervező. Mellettük még Rácz Zoltán, a fotós tartozik a törzsgárdához, akinek a többek között a gyönyörű képeket és a videókat is köszönhetjük (emellett a csapat szórakozásához is nagyban hozzájárul...).

Ezúttal két gyönyörű hostesst vittünk magunkkal a FOX Autorent által biztosított kocsikkal. Görög Gabriella és Sipos Barbara amellett, hogy segített emelni a rendezvény fényét, a többi szponzor által biztosított termékek köré szervezett aktivitás lebonyolításában vállaltak főszerepet. Ilyenek voltak például: ActivLab termékkóstolók, Organity magnézium gél, és Phiten mágneses nyakláncok és titánium karkötők, Yantra jóga és masszázs matracok termékbemutatója.

 A versenyzők számára azonban az igazi attrakciót az jelentette, hogy ezúttal nem válogatott sportolót vittünk magunkkal, hanem a sztáredzőt, Sean Flynnt. Az igazi meglepetés az volt, hogy Sean játék közben figyelte meg mindenki hibáit, majd egy közös tanácsadás keretében mindenkinek személyes tanácsadást tartott, majd a gyakorlatban is szemléltette velük. Azt hiszem, hogy ennek volt a legtöbb értelme és legnagyobb haszna az indulók szempontjából.

A budapesti selejtezőbe jutott hölgyek pedig:

1.       Hanekám Alexandra

2.       Doboczky-Szelesztey Judit

3.       Pintérné Julietta

4.       Bodó Zsófia

Férfiak:

1.       Jaczkó Péter

2.       Reider Tamás

3.       Szabados Tamás

4.       Ruzicka László

A következő lehetőség:

2010. november 27.  XL-Fittlesz Sport Wellness és Szabadidőközpont, Kaposvár

Beszámoló képekben:

További beszámolók találhatók folyamatosan:

·         Sporthiradó

·         Blikk

·         Mozgás Hálózata

·         Magyar Squash Szövetség

·         Squash OB Blog

·         Amatőr Squash Blog

·         Squash TV

·         Griff Squash & Fitness Club

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: győr amatőr sean squash griff fallabda activlab krajcsák


A bejegyzés trackback címe:

https://amatorsquash.blog.hu/api/trackback/id/tr282469791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása