HTML

Szabadidős Fallabda Blog

A szabadidős fallabdasport szervezését vállaltuk magunkra...

Friss topikok

2010.11.08. 12:03 griffsquash

Amatőr Squash OB - 1. selejtező:

Amatőr Squash OB - 1. selejtező:

Squash Club Szeged, Szeged

 

November 6-án, szombaton lezajlott az Amatőr OB (hivatalos nevén: Egyéni Országos Amatőr Squash Bajnokság 2011.) első selejtezője Szegeden.

Nevezzük is bárhogy, a lényeg, hogy mindenki elindulhat a versenyen, aki nem számít hivatalos versenyzőnek. Most itt legyen ennyi elég, hisz aki annak számít, az tudja magáról, vagy legalábbis tudja, hol kell utánanézni. Aki pedig nem tudja magáról, az biztosan nem az...

A helyi szervezők kitettek magukért. Rengeteg utánpótlás korú induló volt. A hölgyeknél sajnos úgy alakult, hogy nem volt elég induló, így a résztvevők automatikusan tovább is jutottak, azonban a versenyzők becsületére legyen mondva, hogy nem akartak hiába eljönni, és nem voltak restek a férfiak mezőnyében is megméretni magukat - persze, tét nélkül.

Az már az első pillanatban kiderült számunkra, hogy a Squash Club Szeged a város és a megye fallabda életének központja Pápai Miklós vezetésével, akinek elhivatottsága példa értékű e sportágban. Hogy e kezdeményezés nem hatott idegenként, vagyis hogy Miklósék rendszeresen szerveznek amatőr versenyeket, az a szervezés és lebonyolítás gördülékenységéből jól látszott - és persze abból, hogy elég népes tábor gyűlt össze a verseny megtekintésére.

Kijelenthetjük tehát, hogy a Squash Club Szeged a hazai squash egyik fellegvára. Éppen ezért örültünk, hogy ők is nagyon meg voltak elégedve a szervezésünkkel.

A verseny pontban reggel 10 órakor kezdődött el. A jó hangulat is szinte azonnal megérkezett. Éppen hogy ki tudtuk pakolni a szponzorok termékeit és az egyéb aktivitásokhoz szükséges eszközöket - amelyek azonnal nagyon népszerűek lettek - már kezdődött is az ünnepélyes megnyitó.

A mezőny is meglepően - legalábbis számunkra - erősnek bizonyult. Igen képzett játékosokat ismerhettünk meg. Hogy a lényeg , tehát a győztesek kiléte se maradjon tovább titokban:

A hölgyeknél a sorrend:

1.       Magdits Szilvia

2.       Tokodi Margaréta

A férfi mezőny végeredménye pedig:

1.       Kohlrusz Balázs

2.       Princz Tamás

3.       Benedek Kristóf

4.       Rappai Attila

Ők mindannyian továbbjutottak, tehát még találkozunk velük a budapesti selejtezőn a Griff Squash & Fitness Clubban.

A továbbiakban tehát még több aktivitásra számíthatnak a helyi szervezők, a szponzorokkal egyeztetve ugyanis igyekszünk újabb szolgáltatásokat levinni. Ilyen például, hogy a magyar squash mezőny élversenyzőivel igyekszünk bemutató meccseket szervezni a verseny napjára, ezáltal is népszerűsítve a sportágat országosan és helyi szinten is.

Gratulálunk a győzteseknek!

Találkozunk november 13-án a Pécsi Mozgásközpontban a következő selejtezőn!

Beszámoló képekben:

·         http://picasaweb.google.com/griffsquash08/SzegediSelejtezo_1#

 További beszámolók találhatók folyamatosan:

·         Sporthiradó

·         Blikk

·         Mozgás Hálózata

·         Magyar Squash Szövetség

·         Squash OB Blog

·         Amatőr Squash Blog

·         Squash TV

·         Griff Squash & Fitness Club

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://amatorsquash.blog.hu/api/trackback/id/tr792433275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása